Par riječi o nama

IND-EKO je dinamično privatno poduzeće koje u skoro 30 godina dosadašnjeg rada stjecalo dragocjena iskustva u svim područjima industrijske ekologije i zaštite okoliša te je steklo ugled i postalo prepoznatljiv čimbenik u rješavanju svih značajnih ekoloških problema u Hrvatskoj.

IND-EKO je aktivni član i osnivač Hrvatske udruge stručnjaka zaštite prirode i okoliša, te član i osnivač Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, te kroz aktivnosti ovih dviju udruga nastoji širiti svijest o potrebi svakodnevne zaštite okoliša.

IND-EKO je uslužno poduzeće koje se u svom radu koristi vlastitom suvremenom opremom i najmodernijim tehnološkim metodama i postupcima na području zbrinjavanja otpadnih tvari i zaštite okoliša. IND-EKO posjeduje prijeko potrebnu fleksibilnost u razumijevanju i rješavanju problema i potreba svojih klijenata.

IND-EKO ima kvalificirane i iskusne djelatnike koji u suradnji s priznatim stručnjacima svih profila rješavaju i najkompleksnije zadatke koji zahtijevaju nekonvencionalan pristup i kreativnost.

Inovacija i kontinuirano ulaganje u stručne djelatnike i najnaprednije tehnologije je ono što IND-EKO čini Vašim pravim izborom.

Naši klijenti

Zahvaljujući našoj predanosti i dugogodišnjem radu te velikom iskustvu u rješavanju problema u svim područjima industrijske ekologije i zaštite okoliša imamo priliku raditi na velikim i značajnim projektima. Ovo su neki od klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje i s kojima smo ostvarili dugoročnu suradnju i međusobno poštovanje.

Certifikati